Онлайн визитки: създаването и печатът е лесно!
Визитки с готови шаблони в онлайн дизайнера - това е много просто!

Визитната картичка е важен атрибут на съвременния човек както в бизнес, така и в личната комуникация. Визитната картичка съдържа цялата необходима информация за контакт, ясно и сбито написана на малко парче дебела хартия (по европейски стандарти, само 9x5 см). Тази информация съдържа името на собственика, неговата позиция, адрес, телефонен номер, имейл адрес, както и името на компанията и сферата на дейност, ако това е визитна картичка.

Представяме на вашето внимание онлайн дизайнера на визитни картички, където ще намерите готови оформления и шаблони за визитни картички за различни области на визитката:
недвижими имоти, строителство, архитектура, ремонт, транспорт, товарен, закон, енергетика, фризьорски салон, салон за красота, масаж и много други.

Можете да изтеглите логото на компанията, картинките от нашата библиотека на уебсайта или всяко друго изображение или снимка в избрания безплатен шаблон за визитна картичка.

Направете своя собствен дизайн на визика онлайн безплатно и освен това със собствените си ръце е много просто! Използвайте нашите шаблони за конструктори и визитки:

1. изберете готов шаблон (безплатен е).

2. поставете вашата информация.

3. изберете шрифт, изберете неговия размер и цвят.

Не забравяйте да проверите как изглежда онлайн визитката, като кликнете върху бутона „Преглед“. За да коригирате текста, върнете се назад. Това е всичко! Поръчайте визитка онлайн е много лесно! Изберете правилната сума, хартия и изпратете визитка за печат!

Както казахме по-рано, стандартната визитна картичка е най-често с размери 9 на 5 см. Този формат е много удобен не само за визитни картички, но и за други цели: например можете да отпечатате карти за сядане на гости на масата (също така използвайте нашите шаблони за покани в същия дизайн ). Напишете на красивата картичка "Благодаря!" и го изпратете на своите гости в знак на благодарност заедно с малък сувенир.


Нашият онлайн дизайнер предвижда и работа с обратната страна на визитката: публикувайте върху нея версия на текст на чужд език или друга необходима информация. Можете да изберете шаблон в секцията "Оформление за гърба": за рекламни карти за фризьори, козметични салони или маникюр, те често използват оформление на календара или шаблон за различни марки (брой посещения, размер на отстъпките и т.н.).


Срокът на изработка е 1 работен ден.Визитки 350 гр/м²

Количество Пълноцветен печат
Едностранни Двустранни
120 бр. 9,60 лв. 12,00 лв.
240 бр. 15,00 лв. 20,00 лв.
360 бр. 22,00 лв. 30,00 лв.
480 бр. 26,00 лв. 40,00 лв.
960 бр. 50,00 лв. 60,00 лв.

Всички цени са с ДДС


Моля, изберете предпочитания от вас дизайн на визитни картички, за да използвате нашите онлайн инструменти и шаблони за създадете вашите  визитките, които са разделени на категории за по-лесна употреба.

Всички наши продукти са отпечатани на висококачествен картон и с много високо качество на печат за ваше пълно удовлетворение.

Висококачествени визитки

350 g / m² матов хромиран картон